Heb jij reclame nodig? = jij hebt dan positionering nodig!

 

 

Net gemaakte website dat geuploaded naar de server is, is onzichtbaar voor de zoekmachines. Dat betekent dat enkel mensen die over een adres van uw nieuw gemaakte website beschikken, mogen ze op internet vinden. In dat geval is zo'n webpagina geen reclame, maar enkel visitekaartje in de grote formaat. Er is veel tijd nodig (zelfs paar maanden) voor gemiddeld groot website om door robots van zoekmachine goed geïndexeerd te kunnen worden. Sommige zoekmachines hebben tragere of minder intelligente robotten, daarom willen wij zich concentreren vooral op Google - leader van zoekmachines. In ieder geval is de website op het internet plaatsen niet voldoende, er zijn massa externe links nodig, vooral op websites die zijn in het zelfde thema. Bovendien hoge hoeveelheid van unieke bezoekers is noodzakelijk, alsook regelmatige actualisatie, wat bij gewone kleine firma-website kan moeilijk zijn (om continu iets nieuw toevoegen). Ook grote belang heeft technologie met die website gebouwd is. Propere HTML en mod-revrite in PHP versnelt en verbetert indexering door zoekmachines.

 

Z'on theorie heeft soms niets te maken met de praktijk. Website van bedrijf die produceert "jet friteuses" heeft veel hogere kansen om op bovenste plaatsen te staan, dan de website die is gepositioneerd op trefwoord "meubels". Alles is afhankelijk van onze concurrentie, het is het zelfde als op de echte markt = hoe groter concurrentie is, hoe slechter en moeilijker.

 

Daarom is het noodzakelijk om in het begin te beslissen als willen wij website "groot visitekaartje" willen of een "website - reclame". Positionering is iets wat u niet ineens kan doen en niet voor altijd. Dat is een duurzame en dure proces, deze vereist van de eigenaar van de website bereidheid tot verandering en volgen de veranderingen in de zoekmachines algoritmen.