Welke website heb ik nodig?

 

Waarom heb ik een website nodig?

 

Op deze vraag moet iedereen een antwoord voor zich zelf geven. Wij kunnen onze kennis met u delen, over verschillende typen van websites en toepassingen, maar u moet juist weten wat u wilt. Wij vinden dat er altijd een compromis moet zijn, tussen noden en gekozen toepassing. Niemand wil betalen voor iets wat hij niet nodig heeft - dat is onze motto.
 

 

 

Typen van websites die wij maken

 

 

1 - Informatieve websites, websites - "visitekaartjes"

 

Dat is een snelste, makkelijkste en goedkoopste manier om zich in internet te plaatsen. Zo'n websites zijn geschikt voor homepage's en bedrijfspagina's. In geval als wij de wereld enkel op de hoogte willen brengen met onze offerte of met iemand met onze hobby delen, is dat de beste oplossing. Deze websites zijn gemaakt in pure HTML, met eventuele inhoud van php of java scripts. Voor iemand die deze thematiek niet kent, betekend dat beperkte administratie mogelijkheden, tot control panels van eventuele scripts. Dat betekent als er enkel nieuws-script geinstaleerd is, dan kan u zonder HTML kennis enkel nieuws redegaren (aanpassen, verwijderen, toevoegen van nieuws), geen inhoud van de website zelf wijzigen of dergelijke. Voor de websites dat niet zo vaak geactualiseerd moeten worden, is deze toepassing het beste.

 

 

 

2 - Websites gebaseerd op web 2.0, dus multimedia websites, sociale netwerken, ezv.

 

Aanmaken van zon websites is iets moeilijker dan gewone websites, maar als wij strikt bepaalde functies nodig hebben, mogen wij dat steeds oplossen door toevoeging van verschillende scripts, maar meer geavanceerd. Het gaat hier om admin en gebruiker paneel, waardoor mogen zij beheren van content die altijd in het verandering is. Voorbeeld van web 2.0 gebaseerde websites is Youtube of Facebook. Natuurlijk door ons gerealiseerde projecten zijn veel kleiner, maar als iemand iets a'la Youtube of Facebook nodig heeft, dan kunnen wij zo website aanmaken.

 

 

 

3 - CMS = Content Management Systeem

 

Definitief het moeilijkste type van websites. In zo'n CMS administrator, alsook gebruikers hebben veel opties en mogelijkheden die niet beschikbaar zijn op de gewone websites. Administrator kan direct vanuit zijn browser en beheerpaneel zelf verschijning modificeren, toevoegen en verwijderen van verschillende content, gebruikers blokkeren, hun activiteit bekijken, statistieken bekijken, nieuwe webpagina's toevoegen en veel meer. Omdat in praktijk van nul zo'n CMS creëren onrendabele is, wij stellen de oplossingen voor die al klaar zijn. Wij mogen deze modificeren volgens uw wens, zodat u website op maat kan hebben en die ziet anders uit dan de schemateen ervoor. Beneden presenteren wij al klaargemaakte oplossingen, gelieve op logo's te klikken om naar de webpagina's van de producenten te gaan. Wat meer, meest van deze toepassingen zijn gratis, zo moeten wij geen geld besteden om graphics en layout aantemaken. Bovendien raden wij u aan om zelf beheer van zo'n CMS te leren, zodat u in de toekomst geen hulp meer nodig heebt.

 

 

Gelieve om op de logo te klikken, om naar de website van de producent te gaan: